tagline

Ποιοι είμαστε

Τι είναι το MR + C2;

Ένα ανεξάρτητο γραφείο - studio με διακριτικό τίτλο MR+C2 και μεγάλη εμπειρία στο marketing, στην εταιρική οργάνωση, την επιχειρηματική ανάπτυξη, τη συμβουλευτική και την εκπαίδευση ενηλίκων. Εμπειρία που αποκτήθηκε:

  • με εξαρτημένη σχέση εργασίας ως στελέχη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και μεγάλα έργα του ευρύτερου δημόσιου τομέα
  • συνεργαζόμενοι με επιχειρήσεις ως ανεξάρτητοι σύμβουλοι για project κάθε μεγέθους

Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και του έργου, συνεργαζόμαστε με ικανούς και καταξιωμένους επαγγελματίες με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αντιλήψεις για το «επιχειρείν», κοινές αρχές και ηθικές αξίες. 

Ποιοι είμαστε;

Υπεύθυνη για το γραφείο είναι η Μάτα - Δήμητρα Ρόζη (φωτογραφία δίπλα).

Μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν και όχι να μιλάμε για αυτά. Επίσης, μας αρέσει να δημιουργούμε και να ξεχωρίζουμε επαγγελματικά και αυτό συμβαίνει μόνο όταν οι πελάτες μου, αναπτύσσονται και διακρίνονται.

Σε τι πιστεύουμε;

Πιστεύουμε και επιμένουμε στην εντιμότητα, στο ήθος, στην προστιθέμενη αξία της ομαδικότητας, στη συνέπεια λόγων και πράξεων, στην επαγγελματική δεοντολογία.

Πιστεύουμε στον άνθρωπο και στη δημιουργικότητα του, που, συνδυαζόμενη με επίμονη και συστηματική εργασία, δημιουργεί την πραγματικότητά μας.

Πιστεύουμε, επίσης, ότι οι επιχειρήσεις διακρίνονται και ευημερούν όταν αναπτύσσονται οι άνθρωποι. Διαφορετικά ευημερούν μόνο οι αριθμοί.

Γι’ αυτό λοιπόν, εργαζόμαστε μαζί σας με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και δημιουργικότητα, ώστε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας και να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε και τη δική μας ανάπτυξη.

Στα κείμενα του blog μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα πιστεύω μας.

Που θα μας βρείτε;

Όπου βρίσκονται οι πελάτες μας. 

Στο τηλέφωνο ή στο skype για να συνεργαστείτε μαζί μας. 

Γενικώς, μετακινούμαστε. Μεταφορικά μέσω διαδικτύου και κυριολεκτικά, όταν το απαιτούν οι πελάτες, τα σεμινάρια και οι συνθήκες.

Επαγγελματική εμπειρία της Μάτας Ρόζη;

Συστηματικά στην αγορά από το 1990.

Απασχόληση για 14 περίπου χρόνια ως στέλεχος σε project μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους (χρονικής διάρκειας και budget) εταιριών του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε τμήματα Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας, Προβολής και Marketing. Η οργάνωση και η λειτουργία -από μηδενική βάση- τμημάτων και διευθύνσεων αποτελούσε βασικό καθήκον σε όλες τις θέσεις απασχόλησης. 

Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ανάπτυξης, Marketing, Οργανωτικής λειτουργίας, Επικοινωνίας, Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων από το 2002 μέχρι και σήμερα. 

Ενασχόληση ως εισηγήτρια με την εκπαίδευση ενηλίκων από το 1994. Πιστοποιημένη εισηγήτρια από το 2006. Περισσότερες από 1.800 διδακτικές ώρες εμπειρίας (ως το τέλος του 2014) σε θέματα Επικοινωνίας, Marketing, Management, Δημόσιες Σχέσεις, Πωλήσεις, Οργάνωση και Ανάπτυξη Επιχειρήσεων, Προγραμματισμός & Διαχείριση Χρόνου και άλλα θέματα σε soft skills.

Επιχειρησιακοί κλάδοι εμπειρίας

Μέχρι το τέλος του 2014: software, δημόσια έργα, πολιτιστική βιομηχανία, ανώνυμες εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, πολιτιστικοί οργανισμοί, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, μεγάλα πολιτιστικά event, τρόφιμα, εκπαίδευση, real estate, μόδα, ιατρικές υπηρεσίες, τουρισμός, μεταποίηση, τρόφιμα.

Αναλυτικά


Θέλετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ανάπτυξη, τα αποτελέσματα της επιχείρησής σας ή/και των στελεχών σας; Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Ειπαν για εμας

Σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις 40 ώρες που αφιέρωσες στο σεμινάριο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Είναι αλήθεια πως με σχεδόν 30 χρόνια εργασιακού βίου, δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο θα άλλαζε ο τρόπος που βλέπω και οργανώνω πια την εργασία μου και φυσικά πόσο αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου.
Μπαίνω τακτικά στο site και διαβάζω τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που ανεβάζεις στο blog. Είναι πολύ όμορφα, σαν τα κινέζικα κουλουράκια της τύχης.
Είναι αναγκαίο το επόμενο σεμινάριο να αφορά στη διαχείριση του χρόνου. Εύχομαι να έχω και πάλι την τύχη να το παρακολουθήσω με εσένα εισηγήτρια.
Σε ευχαριστώ !!!!!

Εύα Μπαρή
Γ. ΚΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Δείτε όλα τα testimonials →

Social Media

Βρείτε μας και στα:

Design & Development: porcupine colors

.